Tuesday, 29 August 2017

PERIT BETUL BILA TERPAKSA “LONE RANGER” MASA BERPANTANG!

Yana tak boleh bayangkan kalau terpaksa berpantang sendiri tanpa bantuan orang lain.


 Sebab dulu 2 kali yana berpantang Alhamdulillah mama Yana ada membantu.


Nak2 kalau masa nak pakai bengkung dan bertungku. 


Adoiii bukan kerja senang tau!


Memang tabik la pada uols yang “Lone Ranger” masa berpantang.


Tapi sekarang zaman pun dah moden jangan lah bila dah lone ranger masa berpantang, kita ambik kesempatan untuk tidak berpantang.


 Sayangi la tubuh badan kita!


Untuk mereka yang Lone ranger tu Yana suggest sangat untuk berpantang dengan Premium Beautiful kerana jimat masa, tidak perlu bantuan orang lain untuk pakai bengkung dan bila pakai Premium Beautiful ni membantu badan kita berasa hangat.


Boleh kata Premium Beautiful adalah set berpantang Moden tapi tetap rasa seperti berpantang seperti Traditional.


Selepas bersalin memang dinasihat kan untuk berpantang baik2 kerana tak nak nanti belum habis pantang tiba-tiba badan kita dah rasa sakit macam2 dan terkena bentan.


Duit boleh dicari tapi kesihatan dan tubuh badan kita tiada ganti!


InsyaAllah untuk anak ketiga pun nanti Yana ingat nak berpantang sendiri sebab dah tak nak susahkan mama Yana, kesian sangat sebab nak jaga orang dalam pantang ni bukan kerja mudah tau!


Selamat Yana dah ada Premium Beautiful memang tak risau la lepas ni nak tempuhi tempoh berpantang.


Haha cerita macam Yana tengah mengandung pulak kan.


InsyaAllah satu hari nanti 


#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

#PremiumBeautifulPuncakAlam

#PremiumBeautifulSelangor




Gembiranya Bila Bentuk Badan Kembali Seperti Anak Dara!!


Ini Ika, Anak dah 3 tau! 

Bila tengok gambar Ika ni Yana teringat kisah Yana masa mengandung dulu.


Ingat lagi masa Yana mengandung dulu.. 

Bentuk badan Yana tak ada la cantik mana pun, tapi bila mengandung excited tu lain macam sebab tak pernah merasai macam mana perasaan mengandung kan 


Ye la sebelum ni tak ada kesedaran pun nak jaga bentuk badan, jadi bila mengandung Yana tak sangka badan kita mudah nak mengembang!


Bila kandungan masuk 5 bulan alahan pun dah kurang. Selera makan membuak2. Kalau tak dapat makan confirm nangis


Hasilnya memang kembang Setaman la jawabnya!


Tapi nak sedapkan hati, 

" lepas pantang nanti mesti kurus". 

Tapi hasilnya, kurus sekejap je! 

Sebab dah habis pantang bengkung pun tak pakai, makan pun tak pantang. 

Tambah breastfeed lagi la kita jadi kuat makan!


Memang bentuk badan dah hilang, straight je kembang sampai muka Yana pun jadi bulat! 

Badan pun mudah sakit, terutama sakit pinggang dan kaki. 

Sebab nya tak dapat tampung berat badan 



Tapi siapa sangka bila sarung je Premium Beautiful Yana dapat control kuantiti makanan dan berat badan pun tak mudah nak naik mendadak seperti dulu walaupun kerap makan dan yang paling penting sakit pinggang dan sakit kaki dah hilang!


Alhamdulillah jika orang tanya Yana betul ke Premium Beautiful ni ?


Yana boleh cakap pakai dulu dan rasa sendiri. Jangan tengok bentuk badan Yana tapi rasai sendiri kelebihan yang ada pada PB 


Salam kurus tanpa diet


#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

#PremiumBeautifulPuncakAlam

#PremiumBeautifulSelangor

Friday, 25 August 2017

MERDEKA SALES!



Azam Kurus 2017.


Lagi 4 bulan je nak habis tahun. 

Tapi jangan risau. 

Sempat lagi nak jadikan Dream Come True.


Antara kelebihan kenapa Premium Beautiful ni still The Best Corset:


1. Tak Senak Langsung Bila Pakai. Yang Pakai Senak Tu Adalah Sebab Salah Size Je. 


2. Ada Jaminan Baik Pulih Kerosakan Pada Bila-bila Masa Tanpa Resit. Repair La Berapa Kali Pun, Tetap Free.


3. Cekap Alih Lemak Satu Badan. Termasuk Bahagian Lengan Dan Muka.


Pastikan Premium Beautiful Original Dari #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert 

atau hubungi je Yana as PB Expert Anda 



FREE FITTING


FREE CONSULTATION


FREE GIFT


Perlu Jimat masa untuk mencuci Pakaian?


#Eziclean adalah jawapannya. 

Sabun power ajaib yg mencuci sebersihnya.. Berhasil membersihkan dan memutihkan pakaian, kasut sekolah, beg, perkakas dapur, perabot seperti sofa, car seat, dan sebagainya. 


- Berhasil membersihkan kotoran pada kasut dan pakaian berwarna. 


- Berkesan menyingkirkan kotoran degil spt darah, kicap, coklat dan sebagainya.


- Ada pencegah karat dan bahan anti-endapan.


- Ada pencerah optik menjadikan pakaian bersinar-sinar.


- Pakaian berbau segar dan lembut


Kenapa Uols perlu memilih #Eziclean??


Produk pernah masuk TV Al-Hijrah (femes tu...dah viral)

 Selamat untuk tangan


Tak perlu clorox


Telah terbukti sangat berkesan


Penjimatan yg berganda


Dengan#Eziclean uols tak perlu risau lagi, semudah Rendam, Gosok dan Bilas. 

Macam mana? Bolehkan?


InsyaAllah berhasilBerbaloi!


#Eziclean yang viral kini 1 Set dengan harga lebih jimat sempena bulan Merdeka!


 Eziclean laundry powder 


 Eziclean Toilet & Floor 


 Eziclean Dishwash


Uols cuba la 



MERDEKA SALES !


MERDEKA SALES SUDAH BERMULA !!!26 OGOS - 31 OGOS 2017


"macam dicarik-carik bahagian peranakan ni setiap bulan... dah la sakit pulak tu kalau kena pad yg asyik bocor dan miang bertambah azab!!!


πŸ’ŸPAD BIOSELEZA.


Apa Kelebihan memakai Bio Seleza Feminine Pad ni?


(+) Fungsi pembasmian bakteria


(+) Fungsi penyahbauan 


(+) Menyelaras fungsi fisiologi tubuh badan


(+) Melegakan masalah sakit puan


(+) Mencegah pertumbuhan sel kanser


Apabila uols memakainya, tiada lagi kegatalan pada miss V dan ia mudah untuk dicuci.

 Atas pengalaman Yana sendiri memakainya 


Sudah ramai yang berikan feedback +ve dan repeat oder tau. 

Uols cuba la 



MERDEKA SALES ! 


MERDEKA SALES SUDAH BERMULA !!!

26 OGOS - 31 OGOS 2017


- HERBA MAHARANI -


Majoriti yang amalkan Herba yang dah wujud sejak 300 tahun ni sebab:


1. Nak Pregnant Lagi


2. Nak Kuatkan Rahim Untuk Pregnant dan Elak Gugur


3. Nak Pulihkan Tenaga Badan


Tapi jangan tak percaya. 


Abam sado pun ada jugak yang dah mula amalkan Herba Maharani ni. 


Sebab diorang kata boleh hilangkan Kebas-kebas badan.


Ada yang tanya apa rasa dia?


Tak rasa apa pun sebab bila masuk dalam mulut terus je telan.


Halal ke?


Alhamdulillah Herba Maharani ni ada Sijil Halal Yang diiktiraf oleh JAKIM. 


Cari nahas namanya kalau product Viral kat Siakap Keli ni tak de sijil JAKIM.


Ada KKM tak?


Mesti la ada. 


Herba Maharani ni bukan Jamu tangkap muat. 


Herba Maharani ni adalah Herba Diraja yang dikawal ketat pengeluarannya.


Yang amalkan Herba ni sekali dengan Premium Beautiful, 


in shaa Allah confirm lagi Umppph!


Uolls Cuba lah!



MERDEKA SALES ! 


MERDEKA SALES SUDAH BERMULA !!!

26 OGOS - 31 OGOS 2017


"Ooohhh tidak!!!

Berat makin naik πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±

Macam mana nak diet ni..

Tak makan Nasi perut confirm LAPAR! 

Nak Excercise pun xde masa!"


-SHAKE ME-


Hidangan Gantian yang menghapuskan HORMON LAPAR!!!


Shake Me adalah Gabungan #KacangSoya dan #GaramBuluh yang kaya dengan protein dan sangat bagus untuk kesihatan.


Hidangan Terbaik untuk uolss yang ingin cuba berdiet tapi tak tahan lapar.. segala nutrisi sudah cukup dan tak akan berasa lapar sepanjang hari.


Shake Me - Konsep 3M 


 Mineral Metabolism Maintenance


Untuk pengetahuan uolss..Shake Me adalah Protein pertama di dunia yg mengandungi Garam Buluh tau!!!


Rasanya memang sangat sedap, lemak2 dan menyelerakan. 


Uolls Cuba lah!



MERDEKA SALES ! 


MERDEKA SALES SUDAH BERMULA !!!
26 OGOS - 31 OGOS 2017


 "sekarang musim tak menentu, Jeragat, Jerawat makin berleluasa mengawal kawasan..

erghhh Stress..

Badan pula tak selesa selepas seharian berada di luar..

Alangkah indahnya boleh ke SPA!"


SET MARINE ESSENCE


UOLSS AKAN JATUH C.I.N.T.A DENGAN SET MANDIAN MARINE ESSENCE 


Tak perlu berbelanja lebih untuk ke Spa..

Jom berSpa sendiri di ruang peribadi kita dengan set terapi mandian garam buluh #marineessence ni 

πŸ‘Lebih jimat


πŸ‘Lebih wangi


πŸ‘Lebih berkesan


MARINE ESSENCE BEAUTY BAR


 Untuk jerawat, jeragat n panau


 Kulit Eczema ,Gatal2, Jerawat belakang badan.


 Nak putihkan bahagian2 gelapdileher, ketiak, pelipat peha...


 BOBY WASH MARINE ESSENCE


 Yang lebih suka memakai sabun mandian bentuk cecair.


 Melembutkan kulit & tidakmengeringkan...


 Untuk pelbagai masalah kulit.


 SYAMPOO MARINE ESSENCE


 Untuk gatal2 kulit kepala...Kelemumur.... Jerawat dikepala...


 Masalah kutu rambut hilang


 Rambut gugur... Bercabang...


GABUNGAN PRODUK MANDIAN MARINE ESSENCE MEMANG TERJAMIN SELAMAT

TANPA BAHAN KIMIA & TERBUKTI KEBERKESANANNYA 


Sempena Birthday Anak Yana..

Sebarang pembelian product akan terima 

FREE GIFT