PREMIUM BEAUTIFULHARGA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET TERMURAH 2017


Ok, kalau u ols dah tahu Premium Beautiful tu apa dan nak tahu LATEST PROMOHARGA PB MURAH , PROMO PB RAYA , PB ANSURAN or nak UKUR SIZE PB, boleh terus Whatsapp Yana 012-5982258
FREE CONSULTATION & FREE FITTING untuk semua pembaca blog Yana. Tanya jer apa nak tanya, tak beli pun takpe.
Jangan risau sangat pasal harga tau. Semuanya boleh dirundingkan.
Kalau nak tahu PB tu apa… Boleh scroll bawah. Happy Reading!
.
.
.

PREMIUM BEAUTIFUL


Premium Beautiful adalah korset yang Menawan dengan kontur badan yang memukau, Keselesaan dan kebolehubahan penuh dengan fabrik yang meregang 360° malah Fabrik yang sangat bermutu tinggi membenarkan peredaran udara yang baik dan mengurangkan kepanasan. Ia Selamat secara ergonomik di mana rekaan yang anggun dan inovatif dengan sinaran infra merah menggalakkan peredaran darah.

Premium Beautiful mempunyai dua pilihan iaitu Premium Beautiful Classic dan Premium Beautiful Elegance. 

Apa yang membezakan antara kedua-duanya adalah 
Premium Beautiful Classic berwarna Hitam dan lebih kepada Re-shape. So untuk permulaan pemakaian digalakkan untuk memilih Premium Beautiful Classic untuk menegapkan semula asset2 dan membetulkan bentuk badan.Manakala untuk Premium Beautiful Elegance pula berwarna Metallic Grey dan lebih kepada maintainkan bentuk badan. Selepas pemakaian Premium Beautiful Classic boleh lah bertukar kepada Premium Beautiful Elegance kerana kainnya lebih lembut. Sesuai untuk uollss yang ingin memakai Premium Beautiful untuk masalah kesihatan seperti Slip Disc, sakit belakang dan bukan pemakaian untuk kurus, ini adalah pemilihan terbaik untuk uollss.


Selain daripada Itu, Fungsi nya adalah sama kedua-duanya.


 KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful Mempunyai kuasa renganggan iaitu 360 darjah confirm tak macam robot bila uolls memakai Premium Beautiful
Premium Beautiful adalah sangat-sangat selesa kerana Premium Beautiful sangat flexible dan memudahkan pergerakkan kita sepanjang masa…uolls nak jogging ke, nak berenang ke, nak bersenam ke atau nak bersilat sekalipun tak menjadi penghalang malah memudahkan dan membantu dalam menjaga postur badan kita secara sihat dan selamat.

Sebab tu la Premium Beautiful sangat sesuai bagi uolls yang ada masalah slip disc, scoliosis mahupun masalah kerap sakit belakang.
Selain itu uniknya Premium Beautiful ni adalah fabric nya adalah daripada  Akwatek dan Akwadyne yang biasanya digunakan oleh angkasawan Negara dan penyelam dasar laut….rasanya uolss pernah tengok kan baju menyelam yang mana harganya kita sedia maklum memang tinggi nilainya.

Oleh kerana fabric yang digunakan untuk Premium Beautiful ada udara keluar masuk yang baik, cepat serap air, ringan, anti bakteria, anti-fungus dan senang di jaga dan sangat baik untuk kulit kita…So memang taka da masalah la untuk sesiapa yang kulit senstitif untuk sarung Primum Beautiful dalam jangka masa yang panjang. 


Ciri-Ciri Premium Beautiful

Sekarang Yana akan share satu persatu part pada Premium Beautiful.

LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL

Ø Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.

Ø Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.

Ø Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

Ø Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

Ø Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.

Ø Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.

Ø Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.

Ø Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.


Kalau diperhatikan bahagian depan Long Girdle Premium Beautiful, Nampak sama macam bentuk Rahim wanita. So fungsi utama bahagian depan Long Girdle Premium Beautiful ini adalah memastikan proses alihan lemak sekitar pinggang dan belakang badan akan tertumpu pada bahagian depan dan proses uraian lemak sikit demi sikit dapat disingkirkan secara semulajadi memalui proses tindakan FIR.

Sebab tu klau kita perhatikan dekat bahagian depan Prmium Beautiful ni penuh dengan hiasan lace. Maknanya lace tu bukan sahaja sekadar perhiasan semata mata tapi memang ada functionnya. So dekat lace ni la part paling banyak FIR lagipun dekat part2 depan ni part asset wanita yang perlu dijaga dengan baik.

Ok Long girdle Premium Beautiful ini juga adalah alternative yang sangat membantu untuk kuatkan Rahim dan membantu mensuburkan peranakkan. Jadi bagi uolls yang sedang Ikhtiar untuk Hamil dan dapatkan zuriat..sangat digalakkan untuk pakai Premium Beautiful sebab tindak balasnya adalah secara semula jadi dan InsyaAllah selamat dan ia juga tak menekan Rahim kita dan tak menggangu proses perkembangan janin di awal kehamilan.

Ada 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal. Kalau tengok pada patung bercahaya kita akan Nampak dengan jelas ada part by part yang nipis dan yang tebal. Inilah yang specialnya Premium Beautiful sebab setiap part ada peranan nya tersendiri. Okay untuk part yang tebal adalah part yang mana lemak akan dialihkan dan dipindahkan ke bahagian yang lebih nipis, kerana itu bila kita pakai Premium beautiful confirm masalah peha berlaga bukan lagi satu masalah besar bagi kita malah bukan itu sahaja tiada lagi masalah peha hitam dan melecet. Untuk bahagian belakang Long girdle pula, kalau kita perhatikan ada LOVE shape pada bahagian punggung, sebab tu lah ada orang gelarkan Premium Beautiful ni Korset abang Sayang...Long Girdel adalah best solution untuk sesiapa sahaja ada masalah peha berlaga, pinggul lebar, selulit tebal, strechmark gelap, dan masalah punggung mengeleber atau leper, kerana Long Girdle terbukti sangat effective untuk bentuk dan pejalkan semula bahagian punggung dan pinggul yang mula kendur akibat proses kekurangan hormone.

Antara lain yang special nya Long Girdle Premium Beautiful ni adalah ianya tak akan bergulung naik keatas langsung dan lace nya sangat kenyal walaupun dipakai bertahun tahun lamanya. Ia juga mempunyai lubang angin di bahagian bawah sangat membatu masalah keputihan yang kerap menghantui majority kaum wanita dan InsyaAllah selepas pemakaian Long Girdle masalah keputihan tidak lagi menghantui dan menjadi malah utama pada kaum wanita. 

LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL

Ø Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara.

Ø Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara.

Ø Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara.

Ø 2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.

Ø Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan.

Ø Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.

Ø Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

Ø 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


Long Bra premium Beautiful adalah sangat unik bila mana ia direka khas untuk membolehkan lemak kita dikunci dari beralih ke belakang ini kerana di tepi kiri dan kanan Long Bra ada keluli yang mampu lock kan lemak..maknanya lemak yang telah dialihkan akan di kunci supaya lemak tak beralih lagi ke belakang. Kalau sebelum pakai Premium Beautiful kita ada 4 breast depan dan belakang, selepas pemakaian Premium Beautiful tiada lagi lemak berkumpul di belakang badan lagi.
Di bahagian belakang Long bra pula, ia berbetuk U shape dimana bila lemak dah dialihkan kedepan, dibahagian belakang akan Nampak lebih rata dan slim dari sebelum ini. Long Bra jug mempunyai 3 cangkuk untuk kita adjust menjadikan ia 6 cangkuk semua sekali. Bagi yang first time pakai memang kena cangkuk pada cangku yang pertama dahulu jangan pula terus pada cangkuk yang paling dalam.
Tali Long Bra Premium Beautiful pula, sangat High Quality kerana walau pakai bertahun lama sekali pun ianya tak akan bergulung, dan tali Bra ini tak akan tinggal kesan merah pada bahu kita. Tali Bra ini juga mampu untuk kurangkan bebanan badan yang kerap mengundang masalah sakit belakang.

Cup Bra Premium Beautiful ni ia berbentuk pyramid dan bukannya

 bulat tau, jadi ianya akan memberi ruang pada nipple untuk bernafas 

dengan baik. Untuk uolls yang ada masalah nipple tenggelam especialy

 wanita yang menyusukan bayi, uolls digalakkan segera untuk 

menukar kepada Long Bra Premium Beautiful untuk pasatikan nipple

 kembali tegang supaya mudah proses penyusuan bayi.


WAIST NIPPER (BENGKUNG) PREMIUM BEAUTIFUL

Ø Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.

Ø Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.

Ø Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.

Ø Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.

Ø 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

Ø Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.


Ianya sangat sesuai dipakai oleh ibu-ibu yang lepas bersalin normal mahupun bersalin ceazer. Sebab yang bersalin ceazer ni tak boleh pakai something yang melekap dekat badan dalam beberapa bulan dan tak boleh berurut lagi. Kerana itu majority bersalin ceazer mengalami masalah perut buncit tetapi majority juga yang pakai waist Nipper Premium Beautiful selepas bersalin memang sangat2 berpuas hati di mana masalah sakit pinggang dan ngilu di bekas jahitan makin berkurangan dan hilang.

Waist Nipper Premium Beautiful mempunyai 7 batang keluli memory yang menyokong pinggang dan membantu menegakkan tulang supaya sentiasa membantu membaiki postur badan kita semasa kita berdiri dan duduk.
Tali laras pula adalah untuk mengemaskan dan merampingkan bahagian pinggang. Cangkuk yang ada pula ada tiga bagi memudahkan kita melaraskan mengikut keselesaan kita tapi pastikan permulaan pemakaian kita cangkuk pada luar cangkuk dahulu.

SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL

Ø Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada  kedudukan yang betul.

Ø Diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme, di samping meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.

Ø Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menganjal dan mengukuhkan kedudukan payudara.

Ø Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada.

Ø Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang pula dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan.

Ø Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.

Ø Mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian.

Ø Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang kepada 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya.

Ø Pad dada yang direka khas untuk membentuk payudara yang lebih mempesona.

Ø Hiasan corak bunga-bungaan menonjolkan keunggulan produk.


Fungsi adalah sama dengan Long Bra Premium Beautiful tapi ia lebih pendek dan sesuai untuk ibu yang hamil. Untuk ibu hamil digalaKkan pakai short Bra Premium Beautiful sebab sepanjang proses hamil uolls perlu ada persediaan untuk sambut cahaya mata baru..so FIR ada pada bra dapat membantu proses aliran susu supaya berjalan dengan lancer. Untuk ibu hamil digalakkan pakai Short Bra Premium Beautiful. Tak perlu lagi sapu krim, suntikkan dan pembedahan untuk memontokkan, menganjalkan dan menegangkan breast kita. Hanya dengan Bra Premium Beautiful sahaja ia akan membantu mengembalikan pembentukkan breast kita secara semulajadi.

CARA PAKAI LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFULSebelum memakai Premium Beautiful pastikan tangan kita bebas dari sebarang aksesori kerana Premium Beautiful adalah esklusif da nada part2 yang nipis dan risau akan mudah tercarit.

Sebelum pakai Long Girdle Premium Beautiful, kita lipat dahulu pada bahagian pinggang dan peha, kemudian pakai seperti pemakaian seluar dalam. Bagi permulaan pemakaian biasanya perlulah pasang kekuda sikit untuk memudahkan Tarik ke atas kerana akan rasa agak ketat sedikit tapi taka pa itu hanya untuk permulaan sahaja Cuma jangan sneak, jika terasa senak itu adalah petanda bukan size yang sesuai untuk uolls.
Pastikan iri jahitan terletak kemas di celah peha kita dan jejaring pula melekap di bahagian miss V. Getah long girdle pula pastikan selari dengan siku uolls supaya selesa dan berkesan untuk proses pengalihan lemak tu nanti.

Bila dah selesai pakai Long girdle Premium Beautiful pastikan kita alihan lemak kita dengan cara masukkan tangan kita pada bahagian peha kemudian alihkan ke arah punggung dalam bentuk U. kerana itulah lemak di bahagian peha akan mula beralih ke tepi dan bahagian tepi akan dihakis dan beralih kearah belakang punggung. Kemudian masukkan tangan semula di bahagian perut dan Tarik ke atas, ini adalah untuk impak supaya perut kelihatan lebih kempis.

CARA PAKAI LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL


Untuk pemaikaian Long bra Premium Beautiful kita perlu tunduk sedikit dalam 45 darjah kemudian masukkan tangan ke tali bra dan cangkuk kan dari bawah ke atas. Tapi sebelum cangkukkan, pastikan breast kita dah masuk dalam cup kemudian baru cangkukkan dari bawah ke atas.
Setelah selesai pakai kita haruslah alihkan lemak dengan cara tundukkan badan dalam 45 darjah. Untuk alihkan lemak di bahagian kiri, tangan kanan masuk dalam cup bra kemudian capaikan di separuh bahagian belakang breast kita kemudian Tarik lemak kearah tengah dada dalam bentuk L. untuk sebelah kanan boleh ulang ikut step pada sebelah kiri tadi. Manakala untuk bahagian lengan pula, uolls masuk kan tangan Tarik dari lengan bawa ke tengah dada. Akhir sekali masukkan tangan ke tengah perut dan Tarik ke atas tengah dada. Ini untuk menampakkan perut lebih kemas..kalau tadi dah buat pada long girdle kini di ling bra juga buat teknik yang sama.

CARA PAKAI WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFULPada waist nipper Premium Beautiful mempunyai 1 diamond, pastikan diamond itu selari dengan diamond bra dan diamond long girdle. Cangkuk mesti berada di kriri badan. Pastkan tali di buka dan di regangkan. Tali yang mempunyai cangkuk di silangkan dan di Tarik kedepan dan dicangkukkan, manakala tali yang belakang di Tarik dan diikat kemas.

CARA PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFULCara basuh adalah kita menggunakan Premium Beautiful wash supaya fabric lebih terjaga. Gunakan 1 penutup sahaja kemudian ratakan sabun dalam air kemudian rendam selama 10 minit baru bilas dengan 3 kali air bersih supaya tidak melekat sabun pada Premium Beautiful..Jangan di perah mahun pun di tonyoh2 Premium Beautiful..Selepas selesai bilas hanya gantung pada hanger dan biarkan air menitik di bilik air sehingga tiada lagi air yang menitik barulah dijemur depan kipas. Jangan sesekali jemur di bawah cahaya MATAHARI !!!


TESTIMONI BOLEH LIHAT PADA PAGE TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL4 comments:

 1. #premiumbeautiful #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifullelong #premiumbeautifulprelove #premiumbeautifulinfo #premiumbeautifultestimoni #premiumbeautifulbaru #premiumbeautifulansuran #breastcancer #sakitbelakang #sakitpingang #nakhamil #setpantang #setpantangmurah #cancer #period #senggugut #keputihan #setbersalin #nakkurus #nakcantik #beratbadan #premiumbeautifulpuncakalam #premiumbeautifulsaujanautama #premiumbeautifulsungaibuloh #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulbukitjelutong #premiumbeautifulglenmarie #premiumbeautifulselangor #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulperak

  ReplyDelete
 2. harga premium beautiful
  premium beautiful penipu
  harga premium beautiful 2016
  premium beautiful corset price
  kelebihan premium beautiful
  premium beautiful murah
  premium beautiful corset testimoni
  premium beautiful elegance

  ReplyDelete
 3. premium beautiful corset harga
  kelebihan premium beautiful corset
  premium beautiful penipu
  harga premium beautiful 2016
  premium beautiful murah
  premium beautiful corset price
  harga premium beautiful corset hai-o
  premium beautiful corset testimoni

  ReplyDelete
 4. premium beautiful corset harga
  kelebihan premium beautiful corset
  premium beautiful penipu
  harga premium beautiful 2016
  premium beautiful murah
  premium beautiful corset price
  harga premium beautiful corset hai-o
  premium beautiful corset testimoni

  ReplyDelete